Optiuni pachete  

Posted by DUOARTIMAGE in ,

Opţional :
- prezenţa pe durata evenimentului a unui fotograf, respectiv a unui cameraman suplimentar;
- albume foto, cu preţuri între 100 RON şi 1.500 RON;
- albume foto tip fotocarte, 30x30 cm, 22 file, coperţi piele naturală, la preţul de 250 Euro;
- şedinţa foto de logodnă;
- şedinţa foto după nuntă (Trash the Dress);
- casetele video pe care se filmează;
- marturii fotografice: fotografii printate (format 10/15 sau 13/18) şi oferite invitaţilor în noaptea nunţii.

Pentru orice comandă încheiem un contract de prestări servicii.

Oferim reduceri de 10% pentru contractarea pachetelor complete (EXTRA) foto+video.


NOTĂ: Preţurile afişate sunt pentru evenimente de tipul nuntilor. Pentru botezuri si cumatrii, se aplică o reducere de 30% din preturile afisate.
Restul serviciilor (sedinte foto-portret, advertising, etc.) au preturi negociabile in functie de cerinte.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati!

Acte necesare pentru inregistrarea casatoriei  

Posted by DUOARTIMAGE in

Acte necesare pentru inregistrarea casatoriei:
- declaratia de casatorie se face personal de catre viitorii soti in scris, la primaria locului de domiciliu sau de resedinta a unuia dintre ei;

- actul de identitate;

- certificatul de nastere, in original si in copie;

- certificatul medical prenuptial eliberat de medicul de familie privind starea sanatatii (care este valabil 14 zile);

- daca viitorii soti au mai fost casatoriti dovada desfacerii casatoriei anterioare (certificat de deces, sentinta de divort definitiva);

Casatoria se poate incheia a 10 a zi de la data depunerii actelor;


Cazuri deosebite:

- aprobarea primarului daca se incheie casatoria in afara sediului primariei;
- incuviintarea primarului pentru incheierea casatoriei inainte de termenul de 10 zile;
- aprobarea presedintelui consiliului judetean sau a primarului mun. Bucuresti in cazul unor impedimente la casatorie (conditii de varsta, rudenie fireasca sau adoptie);
- dovada eliberata sau autentificata de misiunile diplomatice sau oficiile consulare acreditate in Romania, in cazul casatoriilor dintre cetateni romani si straini din care sa rezulte ca se indeplinesc conditiile de fond, cerute de legea nationala;
- declaratie la notariat pe propria raspundere din care sa rezulte ca cetateanul strain nu este casatorit si indeplineste conditiile de fond pentru legea sa nationala (daca statul respectiv nu are misiune diplomatica in Romania).
- procesul verbal incheiat impreuna cu un interpret autorizat ce se va ncheia la oficierea casatoriei cand cei ce se casatoresc nu cunosc limba romana, sau sunt surdomuti.
- aprobarea ministrului apararii nationale, a ministrului de interne, ori a conducatorilor serviciilor de stat specializate n domeniul apararii si sigurantei nationale n cazul casatoriei cadrelor militare active cu cetateni apatrizi sau cetateni care nu au exclusiv cetatenia romana.


ATENTIE. Unele oficii cer ca la depunerea actelor sa fie prezenti ambii soti. Interesati-va telefonic dinainte, ca sa nu bateti drumul de pomana.

La incheierea casatoriei este necesara prezenta a doi martori, care se vor legitima cu actele de identitate. De obicei martori va vor fi nasii.

Aveti grija sa nu intarziati. Sambata este cea mai aglomerata zi si casatoriile sunt programate din 15 in 15 de minute, sau mai rar, depinde de cei de la oficiul starii civile. Oricum, ceremonia propriu-zisa dureaza 5-6 minute, cu tot cu semnat. Daca totusi unul din miri a intarziat (mai probabil mireasa) este bine ca celalalt sa vorbeasca cu ofiterul starii civile si lase alte casatorii sa sara peste rand. Veti avea nevoie, totusi de ambele buletine si de bunovointa ofiterului starii civile pentru a depasi acest moment.


Se achita urmatoarele taxe:
- taxa timbru - 1 leu;
- taxa casatorie - 72 lei, pt. oficierea in zilele de sambata, respectiv 100 lei pentru oficierea in zilele de duminica si sarbatori legale

foto nunti, filmari nunti iasi  

Posted by DUOARTIMAGE in

Filmări şi fotografii pentru orice tip de evenimente (de la conferinţe şi expoziţii la nunţi şi botezuri), editare video (reclame, spoturi, videoclipuri de prezentare), transcodari benzi pe CD/DVD, grafică publicitară.
tel.: 0752.909.701

DUO ART IMAGE  

Posted by DUOARTIMAGE in

Inspiraţia poate veni sub mai multe forme; cea mai importantă pentru noi este să ştim că serviciile noastre aduc bucurie în viaţa cuiva.
Imortalizam acele momente care sunt prea preţioase ca să fie uitate.

Nunti, accesorii nunta, rochii de mireasa